Bitcoin logo
Bitcoin
$26573.00
btc
-1.41%
Bitcoin logo
Ethereum
$1588.04
eth
-1.74%
Bitcoin logo
XRP
$0.51
xrp
-0.93%
Bitcoin logo
Bitcoin Cash
$207.69
bch
-2.78%
Bitcoin logo
Cardano
$0.24
ada
-2.91%
Bitcoin logo
Litecoin
$65.00
ltc
+0.70%
Støttede coins
650
Pris
900

Trezor

Trezor er i likhet med Ledger Nano S en hardware-wallet som lar deg laste kryptovalutaene dine over på en ekstern enhet. Dette er uten tvil den tryggeste måten å lagre beholdningen din på, så lenge du ikke mister enheten din. Alt som lagres offline er beskyttet mot angrep fra hackere. Den eneste risikoen er deg selv og at du roter enheten din bort.

Hvis uhellet likevel skulle være ut har du mulighet til å få tilgang til beholdningen din igjen ved hjelp av 24 backup-ord som du får tilgang til når du setter opp Trezor-walleten første gang. Disse noterer du på en lapp som du tar vare på. Det er like viktig at du tar vare på denne lappen som det er at du tar vare på enheten.

Fordelen med en hardware-wallet er at din private key, som er nøkkelen til lommeboken din, er kryptert i maskinvaren. Når du logger på en online wallet må du taste inn din private key og i det øyeblikket vil du være utsatt for «phishing» fra hackere. Dersom noen får tak i din private key kan de stjele hele beholdningen din uten at du kan gjøre noe med det og uten at du har krav på noen form for erstatning fra nettsiden du logget inn på.

trezor wallet

Trezor er kompatibel med Mac OS, Windows og Linux, i tillegg til alle Android-enheter. Dette er et stort pluss for veldig mange brukere.

Programvaren som er knyttet til Trezor installeres som et programtillegg i nettleseren din, eksempelvis Chrome Extension, dersom du bruker Google Chrome.

trezorwallet

 

Brukergrensesnittet har et ryddig og vell-designed utseende. Det er enkelt å få oversikt over hvilke beholdninger man har, og det er enkelt å gjøre transaksjoner.

En stort pluss med Trezor er at den støtter ERC-20-tokens. Dette er tokens som er bygd på Ethereum-nettverket. I dag finnes det nærmere 700 ERC-2o-tokens, og herunder finnes mange av de mest populære kryptovalutaene.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content
Liker du tjenesten Coinweb tilbyr?

Donasjoner kan sendes til følgende adresser:

1AdiRqNmDszWVLcLyYSJjY1YQawvuNqxKN
0x49623cb417a2628778f230a0b65c433419c2db0d