Bitcoin logo
Bitcoin
$26590.00
btc
-1.74%
Bitcoin logo
Ethereum
$1589.02
eth
-2.04%
Bitcoin logo
XRP
$0.51
xrp
-1.31%
Bitcoin logo
Bitcoin Cash
$207.99
bch
-3.07%
Bitcoin logo
Cardano
$0.24
ada
-3.21%
Bitcoin logo
Litecoin
$65.09
ltc
+0.48%

MyEtherWallet

Kjøp nå
Støttede coins
650
Pris
Gratis

MyEtherWallet

MyEtherWallet er en såkalt paper-wallet som støtter alle ERC-20-tokens. En ERC-20-token er en kryptovaluta som er bygd på toppen av Ethereum-nettverket og kan interagere med Ethereum og andre ERC-20-tokens.

Mange av de mest kjente kryptovalutane er såkalte ERC-20-tokens, som blant annet OmiseGO, EOS, Tron og Icon.

Paper-wallet betyr at man lagrer all relevant informasjon om lommeboken i et dokument. Dokumentet kan man enten lagre i en mappe på datamaskinen, i en sky, eller printe ut og oppbevare på et trygt sted. Dokumentet inneholder lommebokens private key og adresse. Adressen er offentlig og den kan du gi bort til hvem som helst som ønsker å sende deg kryptovaluta. Din private key er derimot hemmelig. Dersom noen får tak i denne kan de stjele hele beholdningen din.

MyEtherWallet

MyEtherWallet kan kobles opp mot Ledger Nano S og Trezor, som vi også har anmeldelse av her. En paper-wallet kombinert med en hardware-wallet gir den desidert tryggeste lagringen.

Paper-wallets og hardware-wallets er begge offline lagring av kryptovaluta. Det er de tryggeste måtene å oppbevare beholdingen din på. Den største trusselen mot beholdningen din er hackere, og med paper – og hardware wallets er du offline og utilgjengelig for hackere.

MyEtherWallet er en populær lommebok for å delta i ICOer. I MyEtherWallet har du muligheten til å bestemme gas-prisen på transaksjonen selv. For deg som ikke er kjent med uttrykket gas kan du sammen ligne det med en avgift nettverket krever for å sende en transaksjon. I flere og flere av ICOer må man betale en pre-definert gas-pris, noe MyEtherWallet lar deg gjøre. Dersom du har planer om å delta i en ICO må du ikke sende midler fra en lommebok på en børs. Da vil du miste midlene dine, uten mulighet for å få de refundert.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content
Liker du tjenesten Coinweb tilbyr?

Donasjoner kan sendes til følgende adresser:

1AdiRqNmDszWVLcLyYSJjY1YQawvuNqxKN
0x49623cb417a2628778f230a0b65c433419c2db0d