Bitcoin logo
Bitcoin
$26617.00
btc
-1.87%
Bitcoin logo
Ethereum
$1590.26
eth
-2.03%
Bitcoin logo
XRP
$0.51
xrp
-1.92%
Bitcoin logo
Bitcoin Cash
$207.09
bch
-3.77%
Bitcoin logo
Cardano
$0.25
ada
-2.86%
Bitcoin logo
Litecoin
$64.71
ltc
-0.38%

Personvern

Informasjon om personvern

Vennligst les denne personvernerklæringen nøye før du bruker Coinweb-nettstedene («tjenesten»), drevet av Blockchain AS («oss», «vi» eller «vår»),  et selskap registrert i Norge. Denne personvernerklæringen beskriver hvilke av dine personopplysninger vi samler inn, hvordan vi bruker disse dataene og dine personvernrettigheter som bruker av tjenesten.

I denne personvernerklæringen mener vi med personopplysninger informasjon som identifiserer deg som individ. Personopplysninger inkluderer ikke ikke-personlig identifiserbar informasjon.

Vi lagrer informasjon som IP-adresser, programvare du benytter samt hva slags enhet du bruker og hvor du befinner deg. Informasjonen vi innhenter fra våre brukere behandles etter norsk datavernlov.

Vårt formål med å samle inn ikke-personlig identifiserende informasjon er å bedre forstå hvordan besøkende bruker nettstedet vårt. Vi bruker ikke ikke-personlig identifiserende informasjon på en måte som gjør det mulig for oss å identifisere deg personlig.

Ikke-personlig identifiserbar informasjon vi samler

Log filer

Vi samler inn ikke-personlig identifiserende informasjon av den typen nettlesere og servere vanligvis gjør tilgjengelig, for eksempel nettlesertype, språkpreferanse, henvisningsnettsted og dato og klokkeslett for hver besøksforespørsel.

Aggregert statistikk

Vi kan samle inn statistikk om oppførselen til besøkende og brukere av tjenesten. For eksempel kan vi overvåke de mest populære informasjonssidene eller trafikk. Vi kan vise denne informasjonen offentlig eller gi den til andre.

Personopplysninger vi samler inn

Noen ganger kan du velge å samhandle med tjenesten på måter som krever at vi samler inn dine personopplysninger. Mengden og typen personopplysninger vi samler inn avhenger av interaksjonens art. Du kan alltid nekte å oppgi personopplysninger, med forbehold om at det kan hindre deg i å bruke visse deler av tjenesten.

Markedsføringsmaterialet

Når du registrerer deg for våre nyhetsbrev, blir du automatisk registrert i vår e-postkommunikasjon. Vi kan av og til sende deg en e-post for å fortelle deg om nye funksjoner, be om tilbakemeldinger eller bare holde deg oppdatert med hva som skjer med produktene våre. Du kan melde deg av når som helst ved å klikke på «Avslutt abonnement»-knappen i e-postene våre.

Informasjonskapsler/cookies

En informasjonskapsel er en tekstlinje med informasjon som et nettsted lagrer på brukerens datamaskin. Brukerens nettleser gir informasjonskapselen til nettstedet hver gang den besøkende kommer tilbake. Vi bruker informasjonskapsler for å hjelpe oss med å spore bruken din av nettstedet vårt, og innstillingene for nettstedtilgang. Når du benytter deg av et av våre tilbud eller kampanjer blir du automatisk videresendt til forhandlerens nettside, som åpnes i en ny fane. Informasjonskapselen sørger for datalagringen – som samler informasjon angående ditt kjøp i tredjepartssiden som blir sendt til.

Hvis du ikke ønsker å ha informasjonskapsler plassert på datamaskinen din, kan du endre nettleseren til å nekte informasjonskapsler før du bruker nettsidene våre, med forbehold om at enkelte funksjoner på nettsidene våre kanskje ikke fungerer som de skal uten hjelp av informasjonskapsler.

Beskyttelse av persondata

Vi utleverer personopplysninger kun til våre ansatte, kontraktører, relaterte selskaper og pålitelige tredjeparter som:

  • Trenger å vite denne informasjonen for å behandle den på våre vegne eller for å tilby tjenester tilgjengelig på våre nettsider, og
  • Som har gått med på å ikke avsløre det til andre.

Noen av disse ansatte, kontraktparter, relaterte selskaper og pålitelige tredjeparter kan være lokalisert utenfor hjemlandet ditt, som kan ha andre personvernlover. Ved å bruke tjenesten samtykker du til behandling og overføring av dine personopplysninger til dem.

Bortsett fra våre ansatte, kontraktparter, relaterte selskaper og betrodde tredjeparter, som beskrevet ovenfor, avslører vi personopplysninger kun når det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser, opprettholde nøyaktig regnskap, løse tvister og håndheve våre avtaler.

Vi tar alle rimelige forholdsregler for å beskytte mot uautorisert tilgang til dine personopplysninger.

Om Tredjeparter

Coinweb tar i bruk flere ulike tredjeparts tjenesteleverandører for å kunne levere våre tjenester til sluttbruker. Flere av disse selskapene samler også på informasjon om sine brukere og lagrer disse i deres systemer. Vi oppfordrer alle til å få bedre innsikt i og lese disse selskapenes personvernserklæringer:

  • Google Analytics for besøksstatistikk.
  • Facebook pixel.
  • MailChimp for administrering og utsendelse av nyhetsbrev.

Sporing av registreringer/kjøp gjennom våre samarbeidspartnere gjøres av de ulike tjenesteleverandørene.

Virksomhetsoverføring

Hvis vi eller alle våre eiendeler erverves, eller i det usannsynlige tilfellet går ut av virksomhet eller blir insolvente, kan dine personopplysninger være en av eiendelene som overføres eller erverves. Du erkjenner at slike overføringer kan forekomme, og at enhver innløser kan fortsette å bruke dine personlige data som angitt i denne personvernerklæringen.

Dine rettigheter

Du kan be om tilgang til dine personopplysninger, samt informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger. Du kan også be om å slette, begrense eller korrigere slik behandling. I tillegg kan du be om å motta dine personlige data eksportert i et strukturert, vanlig brukt og maskinlesbart format.

På forespørsel vil vi slette dine personopplysninger.

For ytterligere informasjon om dine databeskyttelsesrettigheter, kan du kontakte vår databeskyttelsesansvarlige på e-postadressen nedenfor.

info (@) coinweb.com

Om Endringer

Vi kan endre denne personvernerklæringen fra tid til annen, og etter eget skjønn. Vi vil informere deg på forhånd om eventuelle vesentlige endringer. Du oppfordres til å gå gjennom denne siden for den nyeste versjonen av denne personvernerklæringen. Din fortsatte bruk av dette nettstedet etter enhver endring i denne personvernerklæringen vil utgjøre din aksept av en slik endring.