Bitcoin logo
Bitcoin
$23325.00
btc
-0.55%
Bitcoin logo
Ethereum
$1863.51
eth
+1.23%
Bitcoin logo
XRP
$0.38
xrp
-0.17%
Bitcoin logo
Bitcoin Cash
$134.23
bch
-0.29%
Bitcoin logo
Cardano
$0.53
ada
-1.91%
Bitcoin logo
Litecoin
$60.47
ltc
-0.25%

Om tjenesten

Coinweb har som formål om å være Norges fremste informasjonsportal for nyheter om Bitcoin og kryptovaluta. Vi publiserer daglige nyheter og artikler om det som rører seg i markedet. For mange er dette et veldig nytt tema og vi tar sikte på å være en legitim informasjonskilde hvor nordmenn finner oppdatert og riktig informasjon.

På siden vår finner du artikler om kryptovalutaer, informasjon børser, pågående og kommende ICOer, dagsaktuelle nyheter, samt guider og kurs for de som ønsker å lære mer om et veldig spennende tema.

Kryptovaluta åpner et nytt og spennende investeringsunivers og de fleste har fått med seg den elleville prisveksten blant annet Bitcoin og Ethereum har hatt de siste årene. Kryptovaluta er ikke bare Bitcoin og Ethereum. Våre kurs og guider hjelper deg med å komme i gang dersom du ønsker å utforske investeringsmulighetene i disse valutaene. Det er veldig viktig at man kjenner til risikoen og volatiliteten i markedet før man velger å gjøre investeringer. Vi i Coinweb hjelper deg i gang og gir deg kunnskapen du trenger.

Hvem er vi?

Vi er engasjerte mennesker som har troen på Bitcoin og teknologien bak. Bitcoin er bygget på blockchain-teknologi og vi er overbeviste om at teknologien vil revolusjonere flere bransjer, samt skape nye applikasjoner som vil prege og være en naturlig del av hverdagen vår i framtiden. Vi investerer selv i et bredt spekter av kryptovalutaer og bruker derfor mye tid på å holde oss oppdaterte på hva som skjer i markedet. Den kunnskapen vi tilegner oss ønsker vi å dele med våre lesere, slik at de kan ta del i og lære mer om markedet for kryptovaluta.

Kom i gang nå – hopp direkte til:

Ta kontakt dersom du:

  • Har noen spørsmål?
  • Har tilbakemeldinger å komme med?
  • Ønsker å samarbeide med oss?

Vi gleder oss til å gi deg siste nyhetene og være den beste kilden til kunnskap om Bitcoin, blockchain og andre kryptovalutaer.

Coinweb-teamet

epost: post(@)coinweb.no