Sist oppdatert: 16. april 2018

Markedsrapport 16. april 2018

Hva rører seg i markedet?
Redaksjonen

 

Bitcoin holder seg over $8000

Prisen for en Bitcoin er i skrivende stund rundt $8070. I løpet av det siste døgnet har prisen vært oppe på $8350, men har falt litt tilbake i løpet av natten. Den siste uken er prisen opp rundt 15 %, noe som tilsvarer rett over $1000.

Den totale markedsverdien for alle kryptovalutaene har etablert seg godt over $300 milliarder og er på morgenen i dag rundt $325 milliarder.

Investoren Tim Draper spår Bitcoin til $250 000

Tech-milliardæren sa før helgen at han tror Bitcoin vil stige til $250 000 innen i løpet av 2022. Fra tidligere har Draper truffet på spådommene sine og i 2015 spådde han at Bitcoin ville passere $10 000 i løpet av 2017. Der traff han godt og 31. desember lå Bitcoin-prisen rundt $13 000.

Dersom har skulle treffe på den siste spådommen sin vil det utgjøre en prisoppgang på omlag 3000% fra dagens nivå.

Tim Draper eier selv Bitcoin. I 2014 kjøpte han 30 000 for $600 per stykke. Han betalte totalt $18,5 millioner for den beholdningen. I dag er den beholdningen verdt rundt $240 millioner.

Kilde: CNN

Norske Triwer får økt oppmerksomhet i blant ICO-investorer

Det norske selskapet Triwer Technologies gjennomfører en ICO 15. mai og har blitt et veldig populært prosjekt blant ICO-investorene i krypto-miljøet. Telegram-kanalen har passert 35 000 medlemmer og vokser fortsatt raskt.

I forbindelse med ICOen kjører Triwer en Airdrop hvor de distribuerer 15 000 000 tokens. Triwer har blitt evaluert av anerkjente Airdrop King og får 5 av 5 stjerner.

“Highly professional ICO where we see good potential to succeed in the future. They have a big and professional team and the whitepaper is awesome and very clean and good to read. Last but not least they have also an app available (currently in closed beta). Don’t miss that one!”

Tysk børs lanserer trading-app for kryptovaluta

Sowa Labs, som er et datterselskap av Tysklands nest største børs, Börse Stuttgart, lanserer en trading-app for kryptovaluta senere i år.

Appen kalles Bison og vil være tilgjengelig i september. I utgangspunktet skal applikasjonen støtte Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Ripple. Selskapet sier at de vil tilby flere etter hvert, og at det ikke vil være noen gebyrer.

Kilde: Cointelegraph

“Bitcoin er som Internet på 80-tallet”

Brian Kelly i CNBC sammenligner Bitcoin med hvordan Internett var på 80-tallet, og sammenligner det med selskaper som Cisco og Microsoft. Samtidig sier han at Bitcoin ikke er et selskap, men en åpen kildekode som alle kan ta i bruk.

Kelly tror teknologien kommer til å fungere og at det kommer til å bli en game changer, men at det fortsatt er veldig tidlig, og at det forklarer den ekstreme volatiliteten.

Kelly støtter også argumentene om at pris-nedgangen siden nyttår kan forklares med skatte-relaterte salg, og han tror at  markedet kan hente seg inn igjen etterkant av “tax day” som er 17. april.

Kilde: Cointelegraph

Stopp innom Coinweb og les vår daglige markedskommentar

Vi publiserer en daglig markedskommentar slik at du kan holde deg oppdatert på hva som skjer i kryptomarkedet.