×
Sist oppdatert: 25. juni 2018

Markedsrapport 25. juni 2018

Hva rører seg i markedet?
Redaksjonen

Grønn start på uken

Bitcoin starter uker med å stige nesten 5%. I skrivende stund koster en Bitcoin $6170. I går ettermiddag fikk Bitcoin seg et skikkelig løft og steg fra $5800 til $6200 i løpet av kort tid.

Dette drar naturligvis med seg resten av markedet og den totale markedsverdien ligger nå rundt $250 milliarder.

EOS rangerer høyest på kinesisk kåring

Global Public Chain Technology Evaluation Index, som er navnet på Kinas statsstøttede krypto-klassifisering, har publisert andre utgave av klassifiseringen. På toppen av listen finner vi EOS, etterfulgt av Ethereum på 2. plass. Bitcoin finner vi helt nede på 17. plass av de 30. valutaene som er analysert.

EOS havner på toppen på bakgrunn av “outstanding technical advantages in transaction confirmation efficiency, network throughput, and transaction costs”.

Indeksen skal være en månedlig uavhengig analyse som evaluerer blockchain-prosjekter med fokus på teknologi, nytte og innovasjon.

Kilde: Cointelegraph

Negativt markedssentiment i Asia

Nyheten om at Bithumb ble hacket og at Japanske FSA slår ned mot seks børser har fått stemningen i Asia til å surne. Markedsverdien er nå tilbake til der vi var i starten av april og basert på det tekniske bildet i markedet er det ingenting som tyder på at ting skal snu.

Noe som dog kan bidra til å lette på stemningen er at nedsalget etter Mt. Gox-konkursen nå er ferdig etter en dom som ble gitt forrige uke. Partene påbegynner nå en såkalt “civil rehablilitation proceedings”. Tidligere i år har de brå fallene i markedet i ettertid vist seg å være forårsaket av store nedsalg fra Bitcoin-beholdingen som tilhørte konkursboet etter Mt. Gox-skandalen.

Kilde: Cointelegraph

Cardano-gründer: Wall Street kommer med milliarder

Charles Hoskinson, med-grunnleggeren av Cardano, la ut en tweet hvor han sier at pengene vil komme etter neste bølge med reguleringer. Wall Street-penger som nå er utilgjengelige blir tilgjengelig og vil strømme inn i markedet. Han sier at et titalls trillioner dollar vil komme inn og at fremtiden er lys.

På et spørsmål på hva sektoren bygger som er nyttig, bortsett fra Bitcoin, så svarer han “an entirely new world”.

Kilde: Cointelegraph

Stopp innom Coinweb og les vår ukentlige markedsrapport

Vi publiserer en ukentlig markedsrapport slik at du kan holde deg oppdatert på hva som skjer i kryptomarkedet.