Bitcoin logo
Bitcoin
$38831.00
btc
+1.72%
Bitcoin logo
Ethereum
$2095.91
eth
-0.01%
Bitcoin logo
XRP
$0.61
xrp
+0.58%
Bitcoin logo
Bitcoin Cash
$226.42
bch
+1.42%
Bitcoin logo
Cardano
$0.39
ada
+1.64%
Bitcoin logo
Litecoin
$71.95
ltc
+2.39%

Kryptovalutabørser

Vi lister de sikreste og beste plattformene for å kjøpe bitcoin og kryptovaluta

Hva er en kryptovalutabørs?

Kryptovalutabørser er nettsider der du kan kjøpe, selge eller veksle kryptovalutaer for andre digitale valutaer, eller tradisjonelle valutaer som dollar og euro. Den som ønsker å handle eller «trade» profesjonelt, og dermed trenger tilgang til mer avanserte verktøy, vil du vanligvis måtte finne en børs som krever at du verifiserer din identiet samt åpne en konto. Dersom du kun ønsker å handle med kryptovalutaer en gang i ny og ne finnes det likevel plattformer som ikke har krav om at du åpner en konto.

Viderekommen
Tradingpar
482
24H Volum USD
$1,500,000,000
Gebyr
0.07$
Innskudd
BTC overføring
ETH overføring
Åpne konto
Vis detaljer

Binance er den billigste plattformen å kjøpe å selge på, så lenge du benytter Binance coin

Fordeler
 • Enkel brukergrensesnitt
 • Høyt sikkerhetsnivå
 • Godt utvalg av digitale valutaer
 • Raske transaksjoner
 • 50% avslag på fees ved bruk av Binance coin
Ulemper
Viderekommen
Tradingpar
25
24H Volum USD
Gebyr
1.29%-1.59%
Innskudd
Bankoverføring
Bankkort
Åpne konto
Vis detaljer

Dersom du er opptatt av personvern og ikke er i humør til gjennomgå en påtrengende KYC/AML prosess er nok ikke dette bedriften for deg. Men For mange Nordmenn er dette ikke et stort problem. Vi er vant med offentlig gjennomsiktighet, og det er relativt lett for de fleste nordmenn å innhente den informasjonen som trengs.Bitpanda har konkurransedyktige priser, og er en brukervennlig tjeneste som passer godt for nybegynnere. De tilbyr også flere altcoins til salgs direkte for fiat valuta enn det andre krypto-børser tilbyr, slik at man slipper å gå veien innom bitcoin når man skal kjøpe andre kryptovalutaer. Bitpanda har for øvrig rundt 25 kryptovalutaer til salgs, noe som er et veldig greit utvalg i forhold til mange andre krypto-børser.Alt i alt er Bitpanda med sin brukervennlige plattform og sitt relativt gode utvalg av kryptovalutaer et godt alternativ for nye brukere i Europa som vil inn i kryptomarkedet. For erfarne tradere eller brukere med sterk fokus på personvern og egen kontroll over verdiene vil det finnes andre krypto-børser som passer bedre.

Fordeler
 • God prising, du får hva du ser
 • Hurtige transaksjoner på under 2 minutter
 • Enkel og brukervennlig
 • Bra sikkerhet og godt rykte
 • Mange kryptovalutaer som kan kjøpes direkte for fiat valuta
Ulemper
 • Påtrengende KYC/AML prosess
 • Ingen giring eller marginhandel
 • Ingen avanserte diagram
 • Gebyrer inkludert i total pris gjør det vanskelig å sammenligne priser med andre steder
Viderekommen
Tradingpar
411
24H Volum USD
$26,000,000
Gebyr
0,10%
Innskudd
BTC overføring
ETH overføring
Åpne konto
Vis detaljer

KuCoin er en av de mest populære kryptobørsene i markedet. De tilbyr et av de beste utvalgene i markedet, og blant de laveste prisene i markedet. Denne kryptobørsen har også mange forskjellige interessante bonusprogrammer tilgjengelige for kundene sine.Sikkerheten er på topp hos KuCoin som nå, som første kryptobørs i markedet, nettopp har gitt brukerne tilgang til å bruke et nytt revolusjonerende sikkerhetsopplegg utviklet ar Arwen. Dette gjør kuCoin en veldig sikker kryptobørs å bruke.Fiat transaksjoner er en av svakhetene til KuCoin. Det går nå an å kjøpe noen typer kryptovaluta på KuCoin, men man må fortsatt sende pengene andre steder dersom man vil konvertere kryptovaluta tilbake til fiat.

Fordeler
 • Lave gebyrer
 • Stort utvalg
 • Brukervennlig
 • Mulighet til å ta del i profitten til KuCoin som eier av KCS
 • Flere muligheter for rabatter og bonus
Ulemper
 • Uregulert
 • Ingen fiat transaksjoner
 • Ingen giring og marginhandel

Type børser

Kryptovalutabørser er nettsider der du kan kjøpe, selge eller veksle kryptovalutaer for andre digitale valutaer, eller tradisjonelle valutaer som dollar og euro. Den som ønsker å handle eller «trade» profesjonelt, og dermed trenger tilgang til mer avanserte verktøy, vil du vanligvis måtte finne en børs som krever at du verifiserer din identiet samt åpne en konto. Dersom du kun ønsker å handle med kryptovalutaer en gang i ny og ne finnes det likevel plattoformer som ikke har krav om at du åpner en konto.

Hva du må tenke på før du velger en børs

Det er viktig at du gjør litt forarbeid før du begynner å handle med kryptovalutaer. Her er et par ting du bær sjekke før du gjør din første handel.

 • Rykte– Den beste måten du kan finne ut mer om en børs er ved å lete etter anmeldelser fra brukere og kjente bransjenettsteder. Du kan stille hvilke som helst spørsmål på forum som BitcoinTalk og Reddit.
 •  Gebyrer – De fleste børser har informasjon om eventuelle gebyrer på nettsidene deres. Før du registrerer deg på en børs bør du være sikker på at du forstår hvilke gebyrer de jobber med når det gjelder alle typer transaksjoner som innskudd, uttak og overføringer. Størrelsen på gebyrene varierer veldig fra børs til børs.
 • Betalingsmetoder– Hvilke betalingsmetoder er tilgjengelige på børsen? Kreditt- eller debitkort? Vanlige pengeoverføringer? PayPal? Dersom en børs har begrensede betalingsmuligheter er det kanskje ikke beleilig akkurat denne børsen. Husk på at om du kjøper kryptovalutaer med kredittkort må du alltid verifisere din identitet i tillegg til at handelen vil være ilagt et høyere gebyr i og med at risikoen for svindel med kort er større. Om du vil kjøpe kryptovalutaer med en vanlig, tradisjonell bankoverføring må du være klar over at det tar vesentlig lengre tid. • Verifikasjonskrav – Majoriteten av Bitcoin-plattformer i USA og Storbritannia krever en eller annen form for identitetsverifisering for å kunne gjøre innskudd og uttak. Noen få børser tillater at du forblir anonym. Selv om en ID-verifisering, som kan ta et par dager, virker som mye bryderi så beskytter dette børsen mot en rekke forskjellige typer svindelforsøk og hvitvasking av penger.
 •  Geografiske restriksjoner – Noen spesifikke brukerfunksjoner som børsene tilbyr kan være umulig å bruke fra enkelte land. Vær sikker på at den børsen du velger gir deg tilgang til alle funksjoner med tanke på hvilket land du bor i.
 • Kurs – Forskjellige børser har forskjellige kurser. Og du vil nok bli overrasket over hvor mye du kan spare dersom du undersøker flere børser. Det er faktisk ikke uvanlig at kursene kan variere opp til ti prosent, og i noen tilfeller til og med mer.

De beste børsene for kryptovaluta

I dag finnes det en rekke plattformer du kan velge fra, men ikke alle børser er skapt likt. Den følgende listen er basert på brukeranmeldelser i tillegg til en rekke andre kriterier som brukervennlighet, tilgjengelighet, gebyrer og sikkerhet. Her er de ti beste kryptobørsene listet i tilfeldig rekkefølge.

Liker du tjenesten Coinweb tilbyr?

Donasjoner kan sendes til følgende adresser:

1AdiRqNmDszWVLcLyYSJjY1YQawvuNqxKN
0x49623cb417a2628778f230a0b65c433419c2db0d