×
kucoin norge
Exchange

Kucoin

Nøkkeltall
24H Volum
$26,000,000
Fee
0.10%
Tradingpar
411
Åpne konto
 • Overblikk
 • Brukeranmeldelser
 • Overblikk
 • Vurdering
 • Brukeranmeldelser

Kucoin

Bakgrunn

Det finnes nå en stor mengde tilbud å velge mellom for brukere av kryptobørser. Som et resultat av økende konkurranse ser vi nå i økende grad kreative initiativer fra kryptobørser som ønsker å tilby noe som kan gi dem en fordel i konkurransen med andre aktører i markedet. En av de mer innovative blant kryptobørsene er KuCoin. De har introdusert et veldig interessant konsept der de gir brukere få ta del i profitten til kryptobørsen ved å kjøpe KuCoin Shares (KCS). Dette er kryptovalutaen til KuCoin som brukes inne på kryptobørsen. Halvparten av inntektene KuCoin henter inn i gebyrer hver dag blir fordelt på alle som holder KuCoin.

Kucoin1

Sikkerhet og rykte

KuCoin er en av de mest populære og kjente kryptobørsene, og er generelt regnet for å være en sikker kryptobørs som så langt aldri har blitt hacket. Dette er i seg selv et kvalitetsstempel i en industri der verdier verdt mer enn 1,5 milliarder dollar blitt stjålet gjennom angrep av hackere, og der det statistisk sett blir stjålet rundt 2,5 millioner dollar hver dag.

arwen

I tillegg til sine egne sikkerhetsforanstaltninger tilbyr KuCoin også bruk av Arwen. Dette er en nylig utviklet teknologi som fungerer på en lignende måte som en escrow transaksjon. En stor forskjell er at i en vanlig escrow transaksjon er det en nøytral tredjepart, som regel en bank, som holder pengene i escrow. I arwen transaksjoner holdes pengene i escrow av smartkontrakter på blokkjeden slik at man ikke trenger å stole på en tredjepart. Effekten av å bruke Arwen er at du kan trade på en sentralisert kryptobørs direkte fra din egen lommebok uten at du trenger å bekymre deg for å ta risikoen med å overføre pengene til kryptobørsen som i teorien kan bli hacket. KuCoin er den første kryptobørsen som implementerer denne revolusjonerende løsningen.

Det er ikke påbudt å fullføre KYC prosessen for å bruke KuCoin, men det kan av sikkerhetsmessige grunner være en god ide å registrere seg. Dersom du blir utelåst av kontoen din kan du nemlig da få tilgang til kontoen din basert på identifikasjonen din.

Brukervennlighet

KucoinMob

KuCoin har et enkelt og greit brukergrensesnitt i forhold til noen av de andre kryptobørsene det er vanlig å sammenligne den med. De tilbyr mobile apper både for iOS og Android som du kan bruke med samme innloggingsinformasjon som du bruker på websiden.

Det at de heller ikke har gjort KYC påkrevd for alle brukere, men lar deg trade opp til 2 BTC per dag uten å registrere deg gjør det lettere å komme i gang på KuCoin kryptobørsen.

KYC høres kanskje ikke ut som et stort problem, men det har vist seg hos mange andre kryptobørser at obligatorisk KYC ofte skaper mye krøll og de har store logistiske problemer med utførelse av KYC policy som veldig ofte virker negativt inn på brukeropplevelsen til mange av brukerne, og har resultert i mye negativ omtale på nettet.

Ved å innføre en frivillig KYC policy for krypto til krypto transaksjoner gir KuCoin kundene sine mer valgfrihet, og de sparer seg nok en del logistiske utfordringer i samme slengen etter som de kan samle inn KYC informasjonen gradvis over tid.

I 2019 introduserte KuCoin sin forbedrede trading plattform som nå også inkluderer avansert WebSocket API og Rest API for de mer viderekomne brukerne innen kryptomiljøet.

Priser og Gebyrer

KuCoin er en populær kryptobørs ikke minst på grunn av at gebyrene er lave. Det koster ingenting å sette inn penger på KuCoin. Trading koster 1%, men det finnes gode muligheter for å få forskjellige typer rabatter

En av de mest kjente metodene for å få rabatt på KuCoin er å holde Kucoin Shares. Brukere som holder valutaen sin egen valuta vil nemlig få 1% rabatt på gebyrer for hver 1000 KCS de holder. Maksimum rabatt man kan oppnå med denne metoden er 30%. Du kan finne mer detaljert informasjon om hvor mye rabatt du kan få basert på forskjellige mengder KCS her.

Rabatten man får er langt fra den eneste grunnen for å holde KCS. Det er på grunn av fordelene for de som holder KCS at KuCoin kaller seg folkets kryptobørs. Hver dag fordeler nemlig KuCoin 50% av dagens inntekter fra gebyrer til de som holder KCS. Verdiene blir utbetalt likt fordelt på alle utstedte KCS tokener. I skrivende stund ligger avkastningen på denne inveteringen på litt over 10% per annum. Du kan selv til enhver tid se den oppdaterte bonusen her. Utbyttet man får fra å holde KCS blir betalt i de valutaene de ble innhentet fra transaksjonen.

Når man tar ut penger fra KuCoin kan man gjøre dette via en rekke kryptovalutaer. Hvor mye dette koster varierer mellom de forskjellige valutaene. Du kan finne en liste av kostnader for uttak her.

Kucoinref

Man kan også få bonus fra å referere venner til KuCoin. Når du refererer venner vil du motta opp til 20% av gebyrene for disse vennene for det første året de bruker kryptobørsen. Denne bonusen blir utbetalt i form av KCS. Du kan finne ut mer om bonusprogrammet for å referere venner til KuCoin her.

Støttede Valutaer

KuCoin er en av kryptobørsene som tilbyr et veldig bredt tilbud av kryptovaluta. De tilbyr hele 187 kryptovalutaer og vel over 400 trading par. På grunn av det brede tilbudet er det mange som benytter seg av KuCoin for å finne nye kryptovalutaer mens de fortsatt er billige.

Det handles ikke med fiat valuta på KuCoin, men etter at KuCoin startet et samarbeid med Simplex går det nå an å kjøpe BTC, LTC og ETH ved hjelp av kreditt- eller debetkort. Dette koster ingen ting fra KuCoin sin side, men Simplex krever gebyrer for transaksjonen.

Brukere og Likviditet

Med 5 millioner brukere og over 26 millioner dollar verdt av transaksjoner i de siste 24 timene da vi sjekket kan KuCoin tilby relativt høy likviditet, men det sier seg selv at av alle de mange kryptovalutaene er det noen som har bedre likviditet enn andre.

Giring og Marginhandel

KuCoin tilbyr ikke giring og marginhandel.

 

Vurdering
 • Brukervennlighet
  85
 • Likviditet
  90
 • Sikkerhet
  85
 • Handelspar
  95
 • Avgifter
  95
 • Verifikasjonshastighet
  90
Fordeler
 • Lave gebyrer
 • Stort utvalg
 • Brukervennlig
 • Mulighet til å ta del i profitten til KuCoin som eier av KCS
 • Flere muligheter for rabatter og bonus
Ulemper
 • Uregulert
 • Ingen fiat transaksjoner
 • Ingen giring og marginhandel
Konklusjon

KuCoin er en av de mest populære kryptobørsene i markedet. De tilbyr et av de beste utvalgene i markedet, og blant de laveste prisene i markedet. Denne kryptobørsen har også mange forskjellige interessante bonusprogrammer tilgjengelige for kundene sine.Sikkerheten er på topp hos KuCoin som nå, som første kryptobørs i markedet, nettopp har gitt brukerne tilgang til å bruke et nytt revolusjonerende sikkerhetsopplegg utviklet ar Arwen. Dette gjør kuCoin en veldig sikker kryptobørs å bruke.Fiat transaksjoner er en av svakhetene til KuCoin. Det går nå an å kjøpe noen typer kryptovaluta på KuCoin, men man må fortsatt sende pengene andre steder dersom man vil konvertere kryptovaluta tilbake til fiat.

Åpne konto
Se flere
Skriv anmeldelse
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content