×
bittrex norge
Exchange

Bittrex

Nøkkeltall
24H Volum
$85,000,000
Fee
0.25%
Tradingpar
287
Åpne konto
 • Overblikk
 • Brukeranmeldelser
 • Overblikk
 • Vurdering
 • Brukeranmeldelser

Bittrex

Hvis du snubler over en ny nettside som trader med kryptert valuta, vil de fleste spørre seg selv om dette er noe en kan stole på? Såklart, det er naturlig for mennesket å være skeptisk. Spesielt når det kommer til penger, valuta eller verdier.

Vi som mennesker leter alltid etter noe som er bedre, noe som er et steg opp fra det vi kjenner i dag. Når det er sagt, er Bittrex en side du kan stole på når det gjelder trading av kryptert valuta?

Bakgrunn

Bittrex har holdt på i USA siden 2014. De hevder å være den neste generasjonen når det gjelder trading innenfor kryptert valuta. Bygd opp og støttet av erfaringer som stammer fra selskaper som både Amazon.com og Microsoft. Det kan være at dette er plattformen du ønsker å gjøre forretninger med. Grunnlegger av Bittrex, Bill Shihara har elleve års erfaring fra jobben sin i Microsoft. Der jobbet han med system og sikkerhet, og for ikke å snakke om jobben hans i Amazon hvor han jobbet som sikkerhetsingeniør, samlet en enorm kunnskap om IT-sikkerhet. Han har samlet et team som har til sammen en imponerende plattform av erfaringer som kan settes i praksis.

Verifisering av konto

Når jeg skulle registrere en konto hos dem, var det ingen problemer i det hele tatt. Problemene startet når jeg skulle verifisere kontoen. Det oppsto en feil når jeg fylte ut min verifiseringsinfo til de. Da fikk jeg beskjed om at ”de ikke fant meg i sine offentlige registre. Jeg måtte registrere meg med telefonnummer eller søke om en utvidet konto.” Dette syntes jeg var litt merksnodig da all informasjon jeg hadde oppgitt var korrekt.

Deretter prøvde jeg å verifisere kontoen via telefon. Dette viste seg også å være litt problematisk da siden bare ”jobbet” uten resultat. Den fortsatte å jobbe i ca. 2 timer, uten hell. Så hva skjer når du ikke får verifisert kontoen din? Jeg bestemte meg for å søke etter en utvidet konto, da krever de bilde av ansiktet ditt og en form for identifikasjon. Først da gikk alt i orden og jeg kunne begynne å bruke tjenesten.

Sikkerhet

Siden teamet til Bittrex har såpass god erfaring med IT-sikkerhet, har de laget en fin plattform slik at vi som kunde føler oss trygge når vi trader på siden deres. Sikkerhet er viktig på denne plattformen og det merkes. Eksempler på dette er hvis du har byttet passord, kan du ikke foreta noen uttak på 24 timer. Eller at du bare kan ta ut 3 Bitcoin per dag. Det må nevnes at hvis du velger å opprette en utvidet brukerkonto, økes denne grensen til 100 Bitcoin om dagen. Men her har de altså økt verifiseringen betraktelig og sikkerheten er dermed betydelig bedret.

Trading

Siden i seg selv er godt utformet og funksjonell. Det kan nevnes at du må ha en registrert konto for å få en dypere forståelse av plattformen. I vinduet der tradingen foregår, kan du se to sider. Dette er altså ”kjøp” og ”selg” vindu. Du kan manuelt skrive inn hvor mye du ønsker å kjøpe eller selge. Innenfor rammene til kontoen din eller ut fra hvor mye du har satt inn.

Du kan også bruke noe som kalles en ”ordre bok”, den ligger nederst på siden. Denne funksjonen kan vise hva den nåværende prisen for en trade ligger på. Det er også automatiserte tjenester som ”GTC” som betyr ”god til kansellering”. Denne tjenesten leter frem de trader som passer inn i din forhåndsbestemte preferanse. Dermed slipper du å sitte å følge med til stadighet.

Konklusjon –

Bittrex tilbyr en tjeneste hvor valuta trades med sikkerheten godt ivaretatt. Denne nettsiden kan altså brukes både som en sikker ”Lommebok” samt en ryddig plattform for å trade dine krypterte valuta. Kundeservicen kunne vært bedre, men dette mener jeg de tar igjen ved å ha såpass høyt fokus på sikkerheten. De trenger kanskje litt forbedringer her og der. Men til syvende og sist en ryddig plattform for trading av kryptert valuta.

Vurdering
Fordeler
 • Sikkerhet er av høyeste prioritet!
 • Enkelt brukergrensesnitt
 • Automatiserte tjenester
Ulemper
 • Verifiseringen kan være tungvint og langtekkelig
 • Du kan oppleve at kundeservicen er treg
 • Du kan ikke overføre EUR eller USD til trading.
Konklusjon

Bittrex tilbyr en tjeneste hvor valuta trades med sikkerheten godt ivaretatt. Denne nettsiden kan altså brukes både som en sikker ”Lommebok” samt en ryddig plattform for å trade dine krypterte valuta.

Åpne konto
Se flere
Skriv anmeldelse
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content