Bitcoin logo
Bitcoin
$26623.00
btc
-1.49%
Bitcoin logo
Ethereum
$1591.03
eth
-1.63%
Bitcoin logo
XRP
$0.51
xrp
-0.86%
Bitcoin logo
Bitcoin Cash
$208.39
bch
-2.55%
Bitcoin logo
Cardano
$0.25
ada
-2.31%
Bitcoin logo
Litecoin
$65.15
ltc
+0.94%

Binance

Viderekommen
Åpne konto
Tradingpar
482
24H Volum USD
$1,500,000,000
Gebyr
0.07$
Innskudd
BTC overføring
ETH overføring

Binance

Binance ble startet i 2017 av kineseren Changpeng Zhao, populært kalt “CZ”, som vokste opp i Kanada. Binance ble opprinn elig startet i 2017 i Kina, men flyttet til Hong Kong, og senere til Japan samme året på grunn av Kinas forbud mot kryptohandel. Etter at Japan begynte å gjøre ting vanskelig for kryptovaluta-industrien der flyttet Binance igjen. Nå er kryptobørsens nye base på Malta der myndighetene har introdusert klarere og mer krypto-vennlige lover.

Binance har, på imponerende kort tid, greid å bli verdens største kryptobørs målt i transaksjonsvolum. Hver dag skifter nå verdier tilsvarende over 700 millioner dollar hender på Binance. Dette har kanskje til en viss grad å gjøre med prisnivået. Binance er nemlig et av de aller billigste stedene å handle med kryptovaluta, de tar nemlig kun et 0,1% transaksjonsgebyr som gjelder for alle transaksjoner, men selv med en så liten profitt per transaksjon lider de ikke av den grunn. Heller tvert imot. Det viser seg nemlig at Binance Har forbigått Deutsche Bank i profitt, og nærmer seg nivået til Nasdaq.

Sikkerhet og rykte

Binance har et godt rykte når det gjelder sikkerhet. Det er en av de få kryptobørsene som aldri har blitt hacket, til tross for at de registrerer omtrent et dusin forsøk hver dag, som kanskje er å forvente når man tenker på hvilke enorme verdier som finnes inne på kryptobørsen.

Det finnes også flere eksempler på at Binance har stoppet tyveriforsøk, rettet mot individuelle brukere, ved hjelp av sine AI baserte sikkerhetssystemer. Dette tyder på at de virkelig tar sikkerheten seriøst og opererer etter føre var prinsippet. Det viser også at de benytter seg av den beste og mest avanserte teknologien for å sikre brukerne sine.

Det er andre områder der Binance ikke har vært like suksessfull når det gjelder ryktet sitt. Dette gjelder for eksempel introduksjon av nye kryptovalutaer på Binance. Der det har vært en del klager på deres behandling av kryptovalutaer som prøver å liste seg på kryptobørsen. En av disse kommer fra Blocknet, som beskylder Binance for å fiske etter informasjon for bruk i Binance sitt eget konkurrerende prosjekt. Et annet eksempel er fra Digibyte som klager på hva de ser på som utpressing fra Binance sin side.

Binance sin respons til de forskjellige beskyldningene er at folk ofte har en tendens til å bli sinte og beskylde Binance for upassende oppførsel når deres kryptovalutaer blir nektet tilgang til Binance kryptobørsen. Blant de som kjøper og selger kryptovaluta på Binance børsen er det få som klager.

Binance har også til tider blitt beskyldt for å være involvert i “pump and dump”. Det er vanskelig å finne ut om Binance, eller noen av deres ansatte, har deltatt aktivt i pump-and-dump situasjonene, eller om dette rett og slett skjer på Binance fordi det er en av kryptobørsene med best likviditet. Uansett er det er viktig å vite at pump-and-dump dreier seg om kortvarige trender. Dette betyr at det ikke er så mye å bekymre seg for dersom man er en langsiktig investor som kjøper seg inn i valutaer som man har satt seg skikkelig inn i og som man forstår verdien av. Dersom man er en kortvarig investor med kaldt hode og apetitt for høy risiko kan pump-and-dump situasjoner også føre til stor profitt om man er flink med timingen og har bra peiling på markedet. De som for det meste taper på pump-and-dump er emosjonelle investorer som ofte kjøper når markedet allerede er høyt, og som selger i panikk når ting snur.

Noen av ryktene som verserer rundt Binance har kanskje mye å gjøre med Binance sin praksis når det gjelder kommunikasjon og åpenhet. De er kjent for å ikke begi seg inn på offentlige debatter når det gjelder ting slik som for eksempel listing eller de-listing av kryptovalutaer. De gir heller ikke alltid utfyllende informasjon til søkeren dersom en kryptovaluta ikke blir godkjent. Dette er noe de, som et privat firma kan velge å gjøre, men det er forståelig at manglende respons til tider kan føre til snakk. På den annen side er det viktig å huske på at mer kommunikasjon og åpenhet koster penger, så en forbedring av kunne ført til høyere transaksjonskostnader.

Generelt sett er Binance kjent for å være en profesjonelt drevet, sikker, velfungerende og billig kryptobørs med høy likviditet. Alle disse er gode grunner for at millioner av de mest profesjonelle kryptovaluta-investorene velger å handle gjennom Binance. Til syvende og sist er det opp til hver enkelt å vurdere hvor mye man er klar for å ofre i ekstra gebyrer i bytte for mer åpenhet og bedre kommunikasjon.

Brukervennlighet

Fra starten av har det ikke vært mulig å kjøpe kryptovaluta for fiat-valuta på Binance, noe som har gjort det kronglete for nye tradere å komme i gang. Dette har blant annet hatt med å gjøre at fiat transaksjoner krever mange godkjenninger, og mange steder er ikke lovverkene ferdig utviklet for denne typen transaksjoner.

Binance omgikk lenge mange av disse problemene ved å utelukkende handle med kryptovaluta som lenge var uregulert. Binance har nå allerede åpnet bankkonto og kontor på Malta der de mer stabile forholdene for kryptoindustrien gjør det lettere å starte handel også med fiat-valuta. Binance har nå også gjort det mulig å kjøpe kryptovaluta for fiat valuta ved hjelp av kredittkort. Dette gjøres via en betalingsløsning kalt Simplex.

For å gjøre det enkelt for sine brukere har Binance også introdusert Trust Wallet som en del av servicen. Trust Wallet ble kjøpt av Binance i 2017, og nå blir denne videreutviklet som en del av Binance plattformen. Foreløpig godtar lommeboken 14 blokkjeder, men flere kommer til å bli introdusert etter hvert.

For at det skal være lettere for nybegynnere å bruke Binance har de laget to versjoner av dashbordet. En enklere versjon og en mer avansert, men i forhold til for eksempel Coinbase sitt forenklede brukergrensesnitt er både den enkle og den avanserte versjonen til Binance relativt avanserte. Dette gjør at Binance ofte er sett som en plattform som er tilpasset mer profesjonelle og erfarne tradere.

Støttede Valutaer

Binance er en av kryptobørsene som tilbyr veldig mange forskjellige kryptovalutaer. Hele 155 kryptovalutaer er tilgjengelige på Binance i hele 482 trading par. På samme tid er ikke Binance en kryptobørs som fokuserer på å støtte alle kryptovalutaer som finnes i markedet. Binance vurderer hver enkelt kryptovaluta etter sine egne interne kriteria og velger å liste de valutaene som de vurderer som seriøse og som har bærekraftige team og teknologi. Dersom situasjonen forandrer seg og en kryptovaluta viser seg å ikke leve opp til disse kriteriene lenger vil den bli fjernet fra Binance. Binance har bestemt seg for at dette er en prosess som både beskytter brukere på Binance mot svindel, samtidig som det forbedrer ryktet til Binance ved å sørge for at flere investorer har positive opplevelser når de investerer i kryptovalutaer på plattformen. Etter at Binance nå har flyttet til Malta der reglene er mer tilpasset handel med kryptovaluta kommer også Binance snart til å tilby fiat-krypto trading par.

Brukere og Likviditet

Binance har veldig stor brukermasse med 313,000 daglige brukere og USD 1,5 mrd i daglige transaksjoner. Dette betyr at det er stor likviditet på Binance. Selv om Binance ikke har like mange daglige brukere som coinbase er det totale volumet større på Binance. Dette kommer av at gjennomsnitts transaksjonsstørrelse på Binance er $2137 i forhold til bare $189 på Coinbase.

Dette kommer sannsynligvis av at Binance er regnet som en kryptobørs for viderekomne kryptoinvestorer.

Giring og Marginhandel

For øyeblikket tilbyr ikke Binance ikke giring og marginhandel. I følge Binance sitt whitepaper vil giring etter hvert bli tilgjengelig på Binance, men dette har så langt ikke blitt prioritert.

Det har heller ikke blitt publisert noen målsetning for akkurat når dette kommer til å bli introdusert. I følge CZ har Binance ikke årlige mål som de jobber mot. De har en 10 års strategisk plan som de bruker som en slags rettesnor for arbeidet sitt, og så har de kortsiktige mål som de jobber med som har en tidshorisont fra et par uker til et par måneder.

Det er derfor ikke sikkert om dette for eksempel er en tjeneste som kommer til å bli introdusert dette året eller om fem års tid. Det ser forøvrig ut som Binance foreløpig fokuserer på sikkerhet, stabilitet ved stor pågang, og utvikling av sin nye desentraliserte kryptobørs.

I like this platform

★★★★★
EXCHANGE with lowest commission
- Azek
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content
Liker du tjenesten Coinweb tilbyr?

Donasjoner kan sendes til følgende adresser:

1AdiRqNmDszWVLcLyYSJjY1YQawvuNqxKN
0x49623cb417a2628778f230a0b65c433419c2db0d