Bitcoin logo
Bitcoin
$26650.00
btc
-1.48%
Bitcoin logo
Ethereum
$1591.47
eth
-1.79%
Bitcoin logo
XRP
$0.51
xrp
-1.34%
Bitcoin logo
Bitcoin Cash
$207.95
bch
-3.24%
Bitcoin logo
Cardano
$0.25
ada
-2.47%
Bitcoin logo
Litecoin
$64.90
ltc
+0.24%

Brukervilkår

Du kan på denne siden kan lese våre forretningsvilkår som omhandler betingelsene for bruk av informasjonskanalen Coinweb.

1. Tjenesten

Coinweb (heretter «Tjenesten» eller «Coinweb») leveres av det norskregistrerte selskapet Blockchain AS (heretter «Blockchain» «oss» eller «vi»).

2. Bruker

Disse tjenestevilkårene gjelder for enhver person eller selskap som ønsker å benytte av Tjenesten («Bruker»).

Ved å benytte Tjenesten aksepteres vilkårene som er beskrevet i denne avtalen.

3. Tjenesten 

Coinweb er en informasjonskanal og sammenligningstjeneste for kryptobørser, wallets og andre tjenester og produkter tilknyttet kryptovaluta.

Coinweb inkluderer ikke å tilby investeringsmuligheter, gi finansiell rådgivning eller tilbyr betalingstjenester.

4. Samarbeidspartnere

Samarbeidspartere er selv ansvarlig for registreringen, behandlingen og formidlingen av deres tjenester og produkter.

Coinweb mottar provisjon for videreformidlede registreringer og kjøp av varer/tjenester. Coinweb kan også inneholde, eller kan formidle via post eller e-post, referanser til samarbeidspartneren.

5. Avgift

For Brukere er Tjenesten er gratis og uforpliktende.

6. Personlig data

Din sikkerhet vår største prioritering. Alle dine opplysninger blir behandlet på en konfidensiell og sikker måte gjennom vår krypterte SSL-forbindelse til enhver tid, både hos oss og våre samarbeidspartnere.

For å få mer informasjon om hvordan dine personopplysninger håndteres ved bruk av Coinweb, les mer om dette på våre retningslinjer for personvern.

7. Immaterielle rettigheter

Coinweb.com og tilhørende programvare er den intellektuelle eiendommen til og eies av Blockchain AS (og dets lisensgivere, der det er aktuelt). Disse tjenestevilkårene gir ikke brukere noen immaterielle rettigheter overhodet til nettstedet eller tilhørende programvare.

Coinweb respekterer andres immaterielle rettigheter og forventer at brukere gjør det samme. Det er ikke tillatt å bruke eller legge ut noe materiale som krenker opphavsretten til andre som bruker Tjenesten.

8. Ansvarsfraskrivelse

Coinweb leveres som den er og som den er tilgjengelig. Du samtykker i at din bruk av Coinweb skjer på egen risiko.

Coinweb er en markedsføringsplattform for bitcoin, altcoins og kryptovaluta og det som omhandler dette, («Partnere») der Partnerne er selgere/tjenesteytere ved alle kjøp.

Dersom du foretar investeringer/bidrag i/til Partnere ved bruk av Coinweb, er dette en sak mellom deg og bedriften/prosjektet. Vi er ikke delaktig i avtaler om kjøp mellom Partner og Bruker. Vi opptrer heller ikke i noen sammenheng som på vegne av eller representant for Partner.

Coinweb er ikke ansvarlig for informasjon gitt av et selskap/prosjekt eller noe resultat av investeringer/bidrag.

Coinweb kan derfor ikke ta på seg noe ansvar for skader eller tap, som direkte eller indirekte er forårsaket på grunnlag av den informasjonen som er blitt tilgjengelig. Informasjonen skal ikke betraktes som noe form for økonomisk rådgivning.

Investering og trading av kryptovaluta er risikofylt. Konsulter med en autorisert finansiell rådgiver før du foretar deg beslutninger. Coinweb er kun en informasjonsportal og vil ikke holdes ansvarlig for økonomiske beslutninger gjort av våre besøkende.

9. Klage

Ønsker du å sende inn en klage angående tjenesten kan du henvende deg til vår kundeservice, info(@)coinweb.com. Dersom partene ikke skulle bli enige eller det ikke lykkes i å finne en løsning kan du lese mer om dine klagemuligheter via: Finansklagenemnda.

10. Feil og mangler

Vi garanterer ikke at Tjenesten eller tekniske løsninger er tilgjengelig til en hver tid. Vi tar derfor ikke ansvar for mangler eller andre problemer i tekniske løsninger, tilbud eller informasjon som presenteres på Tjenesten.

11. Endring av vilkårene

Disse tjenestevilkårene kan bli revidert fra tid til annen av årsaker som teknisk utvikling, endring i forretningsdrift, nye eller endrede eller avviklede funksjoner eller på grunn av endringer i gjeldende lover. Brukere bør besøke denne siden med jevne mellomrom for å se gjeldende vilkår for bruk, fordi de er bindende for brukere.

12. Gjeldende lov og juridiksjon

Disse tjenestevilkårene er underlagt norsk lov og er underlagt jurisdiksjonen til domstolene i Norge.